Wijn Middag

Ontdek onze Passie voor Wijn!
Misschien weten jullie het al, maar wij zijn gek op wijn! En we kunnen onze opwinding niet langer voor onszelf houden. Daarom willen we onze passie met jullie delen!

Maandelijkse Wijnproeverijen:
Elke maand nodigen we je uit om samen met ons een onvergetelijke reis door de wereld van wijn te maken. Van 14.00 tot 17.00 uur, tijdens een ontspannen zondagmiddag, organiseren we wijnproeverijen waarbij we je kennis laten maken met vijf heerlijke wijnen, zorgvuldig geselecteerd om je smaakpapillen te verwennen. Deze prachtige wijnen worden perfect gecombineerd met vijf bijpassende hapjes om de ervaring compleet te maken.

Reserveren is een Must:
Om deel te nemen aan onze wijnproeverijen, vragen we een bedrag van 50.00 per persoon. Zorg ervoor dat je van tevoren reserveert om je plek te verzekeren, want de plaatsen zijn beperkt en vullen zich snel.

Dubbel Zoveel Plezier:
Vanwege de overweldigende vraag en het enthousiasme van onze gasten, zijn we verheugd aan te kondigen dat we vanaf Januari niet één, maar twee wijnmiddagen per maand gaan organiseren met hetzelfde spannende programma. Dubbel zoveel mogelijkheden om te genieten van geweldige wijnen en heerlijke hapjes! De volgende datum zijn:
28 juli
18 en 25 augustus
In september hebben we helaas geen wijnmiddag.
20 en 27 oktober
17 en 24 november

Blijf Op de Hoogte:
Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van nieuws, updates, en kleine sneak previews van wat je kunt verwachten. We kunnen niet wachten om onze liefde voor wijn met jou te delen. Proost!

Zien we u op onze wijnmiddag?

Reserveer nu voor een van de volgende datums