Op 13 april 2024 om 18.30 uur een 5-gangen authentiek Spaans menu, op een manier die jullie van ons gewend zijn!

Zoals velen van jullie weten houden wij van diverse culturen in en rondom eten. Nu willen wij dit met jullie delen door weer een authentiek Spaanse avond te hosten, waarin we jullie in 5-gangen meenemen met prachtige gerechten en daarbij unieke en exclusieve Spaanse wijnen (die niet bij ons op de kaart staan).

Deze avond organiseren we wederom met de hulp van de jongens van BES Vinos, die ook uit Best komen. BES staat voor Bjorn en Jesper (met een knipoog naar hun geboorteplaats Best), terwijl ‘vinos’ Spaans is voor wijnen. BES Vinos heeft als missie in Nederland verrassende Spaanse kwaliteitswijnen aan te bieden.

Hoe ziet onze Spaanse avond eruit?
Op 13 april 2024 starten wij de avond om 18.30 uur.
U krijgt bij ontvangst een uniek Spaanse aperitief met amuse. Hierna volgt het 5-gangen menu begeleid met exclusieve Spaanse wijnen.
Die persoonlijk worden toegelicht door de sommeliers van BES Vinos.
Hierbij krijgt u onbeperkt tafelwater en koffie of thee naar keuze.
De kosten voor dit all in diner, bedragen 139,50 euro per persoon.
Reserveren kan via onze website of bel naar 0499-851777.
Het authentiek Spaanse 5-gangen menu

Welkom bij onze Spaanse Avond!

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een onvergetelijke Spaanse avond vol smaak en gezelligheid. Momenteel werken onze getalenteerde chefs hard aan het samenstellen van een verrukkelijk menu dat u zal laten genieten van de authentieke smaken van Spanje.

Hoewel we nog even geheim houden wat er precies op het menu staat, kunnen we u verzekeren dat het een culinaire reis wordt vol heerlijke gerechten, bereid met passie en vakmanschap.

Houd onze website goed in de gaten, want binnenkort onthullen we met trots het complete menu van onze Spaanse Avond. Laat uw smaakpapillen alvast watertanden, want dit wordt een avond om naar uit te kijken.

Buen provecho!