Op 25 maart 2023 om 18.30 uur een 5-gangen authentiek Spaans menu, op een manier die jullie van ons gewend zijn!

Zoals velen van jullie weten houden wij van diverse culturen in en rondom eten. Nu willen wij dit met jullie delen door een authentiek Spaanse avond te hosten, waarin we jullie in 5-gangen meenemen met prachtige gerechten en daarbij unieke en exclusieve Spaanse wijnen (die niet bij ons op de kaart staan).

Deze avond organiseren we met de hulp van de jongens van BES Vinos, die ook uit Best komen. BES staat voor Bjorn en Jesper (met een knipoog naar hun geboorteplaats Best), terwijl ‘vinos’ Spaans is voor wijnen. BES Vinos heeft als missie in Nederland verrassende Spaanse kwaliteitswijnen aan te bieden.

Hoe ziet onze Spaanse avond eruit?
Op 25 maart 2023 starten wij de avond om 18.30 uur.
U krijgt bij ontvangst een uniek Spaanse aperitief met amuse. Hierna volgt het 5-gangen menu begeleid met Spaanse wijnen.
Hierbij krijgt u onbeperkt tafelwater en koffie of thee naar keuze.
De kosten voor dit all in diner, bedragen 125,00 euro per persoon.
Reserveren kan via onze website of bel naar 0499-851777.
Het authentiek Spaanse 5-gangen menu

Gang 1: Carpaccio Gambon van rode garnalen met daarbij kaviaar, citroenolie en crème fraîche met zuurdesem krokant.

Gang 2: Pulpo a la gallega van octopus tentakels gemarineerd met rode peper, Spaanse uien en een fondant van roseval aardappel met een schuim van gerookte paprika.

Gang 3: Arroz meloso met paddestoelen, tomaat en gekonfijte eend met daarbij voor de liefhebbers eendenlever.

Gang 4: Lamsbout op Spaanse wijze met een saus van zwarte knoflook, olijven en tapenade van tomaat en aubergine. Dit wordt afgemaakt met een wortel venkel crème en een crumble van manchego.

Gang 5: Crème Catalan van witte chocolade met een crème van yoghurt en mandarijn. Hierbij serveren wij huisgemaakte sorbet van mandarijn en sinaasappelbloesem merengue.

Elke gang uiteraard begeleid met een bijpassende Spaanse wijn.