Menu

Culinair genieten op z'n best

Een echte ambachtskeuken, wij werken dagvers en met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Onze producten komen van met zorg uitgezochte leveranciers, die dezelfde passie delen als ons. 

Doordat wij alles zelf maken, weten we precies wat in onze gerechten zit. Hierdoor kunnen wij perfect rekening houden met uw allergieen en dieetwensen. 

Bekijk hieronder onze a la carte kaart en ons wildmenu.

Klik hier voor de wijnkaart


Vanaf zondag 28 november kunt u ook thuis van onze gerechten genieten.
U kunt onze gerechten van donderdag tot en met maandag tot 18.00 uur bestellen en zelfs tot 20.00 uur ophalen. Op onze gerechten geld een korting van 10% betreft afhaal. 

Ook onze wijnen kunt u mee naar huis nemen, wij kunnen hierin ook advies geven en met u meedenken.
Op onze wijnen geld een korting van 20% als u ze mee naar huis neemt. 


Wildmenu


Tataki van Hert met een rode uien crême, zoetzure gele biet, gewelde pruimen in amaretto, hazelnoot en groene asperges.
***
*** Paté en croute van wildzwijn met rillette van gans, paarse mosterd en zuurkool.  ***
***
*Wildbouillon met sukade, prei en beukenzwammen. *
***
Eendenborst met een loempia van eend, aardappel truffelmouseline, gele wortel, spruiten en een saus van sinaasappel steranijs.
***
Abrikozen panacotta met stoofappel, parfait van speculaas, sinaasappel ganache en vanille room. 


3 gangen - 32.50 p.p.
4 gangen - 41.50 p.p.
5 gangen - 50.50 p.p.


*erbij bij 4-gangen, **erbij bij 5-gangen 


Meerpijs kaasplankje ipv zoet 5.50 per persoon
Meerprijs friet 2.75

(De gerechten van het wildmenu kunnen ook los besteld worden)


Wijnarrangement

3 gangen - 18.50 p.p.
4 gangen - 25.50 p.p.
5 gangen - 32.50 p.p.




A La Carte


Voorgerechten


Steak tartaar 11.50
Steak tartare
Steak tartaar | eidooier 68 graden | zoetzure groente | parmezaanse kaas

Tonijn tartaar 10.50
Tuna tartar
Tonijn tartaar | yoghurt creme | zoetzure groente | hollandse garnalen | furikake

Carpaccio Bastille 12.00
Beef Carpaccio Bastille
Rundercarpaccio | kappertjes | rucola | groene kruidendressing | zongedroogde tomaat |
36 maand oude reypenaer

Pannacotta van geitenkaas 10.50
Goat cheese panna cotta
Panacotta van geitenkaas | kweeperengel | gemarineerde groente 

Soep van de dag 8.50
Soup of the day



Hoofdgerechten


Snoekbaars 23.50
Pikeperch
Snoekbaars | kerrie appel risotto | sugarsnaps | saus van kokos limoen | gebakken gamba

Kalfshaas 25.50
Veal tenderloin
Kalfshaas | truffelpuree | babymais | kastanje champignon | haricot verse | saus van zilverui

Ravioli gevuld met artisjok en pecorino 19.50
Ravioli filled with artichoke and pecorino
Ravioli | artisjok | pecorino | wortelbeurblanc | courgette | aubergine | zongedroogde tomaat | rucola



Dessert


Abrikoze panna cotta 9.75
Apricot panna cotta
Abrikoze panna cotta | stoofappel | bastogne | sinaasappel ganache

Witte chocolade 9.75
White chocolate
Witte chocolade mousse | karamel ganache | yuzu creme | witte choco crunch

Kaasplankje van fromagerie Guillaume 13.75
Cheeseplatter from fromagerie Guillaume
5 kazen | notenbrood | kweeperen gel | granaatappel compote 




Exclusief voor take away


Soep van de dag ook te bestellen in:
- halve liter 9.00
- liter 16.50