Menu

Culinair genieten op z'n best

Een echte ambachtskeuken, huisgemaakt en Op & Top vers en in het Seizoen...

Er staat altijd wel een grote pan op het vuur voor onze sauzen en bouillons.

Onze producten komen van met zorg uitgezochte leveranciers, met dezelfde passie als wij....

Doordat wij alles zelf maken, weten we ook precies wat in onze gerechten zit en kunnen wij heel goed een allergeen weglaten, zodat een allergie uit eten niet in de weg hoeft te staan.

Bekijk hieronder onze wijnkaart en ons wildmenu.

Klik hier voor de wijnkaart


Wildmenu



Tataki van Hert met een rode uien crême, zoetzure gele biet, gewelde pruimen in amaretto, hazelnoot en groene asperges.
***
*** Paté en croute van wildzwijn met rillette van gans, paarse mosterd en zuurkool.  ***
***
*Wildbouillon met sukade, prei en beukenzwammen. *
***
** Ragout van konijn met bloemkool en bosui. **
***
Eendenborst met een loempia van eend, aardappel truffelmouseline, gele wortel, spruiten en een saus van sinaasappel steranijs.
***
Abrikozen panacotta met stoofappel, parfait van speculaas, sinaasappel ganache en vanille room. 


3 gangen - 32.50 p.p.
4 gangen - 41.50 p.p.
5 gangen - 50.50 p.p.
6 gangen - 59.50 p.p.


*erbij bij 4-gangen, **erbij bij 5-gangen en *** erbij bij 6-gangen


Meerpijs kaasplankje ipv zoet 5.50 per persoon
Meerprijs friet 2.75


Wijnarrangement

3 gangen - 18.50 p.p.
4 gangen - 25.50 p.p.
5 gangen - 32.50 p.p.
6 gangen - 37.50 p.p.



A La Carte



Voorgerechten



Geschroeide tonijn 11.25
Seared tuna
Tonijn | atjar van bloemkool | gele curry | hollandse garnalen | camille ijs 

Carpaccio Bastille 12.00
Beef Carpaccio Bastille
Rundercarpaccio | kappertjes | rucola | groene kruidendressing | tomberrie's | 36 maand oude reypenaer

Rendang van witte kool 10.50
Rendang white cabbage
Witte kool | groene asperge | komkommer | broccoli | tomaat | oosterse crumble | pierre robert |
ijs van mango en rode peper

Rijkgevulde kreeftensoep 12.50
Bouillabaisse from Lobster
Kreeftensoep | coquille | witvis | gamba | lente ui


Hoofdgerechten


Heilbot met langoustine 24.50
Halibut with langoustine
Heilbot | langoustine | antiboise | parelcouscous | paarse wortel | groene asperge

Zeetong met friet en remoulade 34.95
Sole with fries and remoulade
Zeetong | limoen | frites | remoulade

Tournedos met friet 30.50
Tournedos with fries
Tournedos | frites | keuze uit pepersaus of gerookte knoflook jus

Ravioli gevuld met artisjok en pecorino 19.50
Ravioli filled with artichoke and pecorino
Ravioli | artisjok | pecorino | wortelbeurblanc | courgette | aubergine | zongedroogde tomaat | rucola



Dessert


Bosvruchten 10.25
Forest fruit
Bloedsinaasappel panna cotta | rode vruchten ijs | blauwe bessen mousse | basilicum 

Witte chocolade 9.75
White chocolate
Witte chocolade mousse | chocolade caramel zeezout ijs | yuzu creme | chocolade schots

Kaasplankje van fromagerie Guillaume 13.75
Cheeseplatter from fromagerie Guillaume
5 kazen | notenbrood | kweeperen gel | granaatappel compote 



Extra bij te bestellen


Portie Friet 2.75
Broodplankje 6.50
Truffelham 50 gr. 7.50
Truffelham 100 gr. 12.50
Oesters naturel 3.25 per stuk
Oester gin tonic 3.75 per stuk
Oester gegratineerd 3.75 per stuk